Festivalprogram söndag den 1 sept.

Konst och Kulturfestivalen fortsätter efter lördagens konstvandring i strålande väder och en avslutning av dagen i Den sjunkna vägens trädgård med asiatiska läckerheter och ett musikprogram som överträffade alla förväntningar. Njut av ännu en dag i kulturens inkluderande famn som bara Norsesunds hängivna konstnärer och artister kan bjuda.

Besök alla de öppna ateljéerna mellan kl. 11 och 16
Den långa vägen – musikalisk dockteater för 4 till 9 åringar. Kl. 12.00 till 12.45 i Magasin Norsesund.

Festivalprogram lördag den 31 aug.

Nu Börjar det snart; Norsesundsgruppens Konst och Kulturfestival. Här är lördagens välmatade program. Förutom att besöka konstnärernas öppna ateljéer mellan kl. 11 och 16 och ta en smarrig konstfika kan du lyssna (och dansa) till ett musikprogram utan motstycke mellan kl 17 och sent. Ta också en spännande kärrlekspromenad runt den sjunkna vägen.

Kärrlek

Varmt välkommen till ”Kärrlek – konstnärliga nedslag längs en sjunken väg”, ett konstprojekt i naturen nära Norsesunds station. Projektet är en hyllning till Kulturföreningen Tornet i Alingsås som i samband med att föreningen la ner sin verksamhet 2020 donerade pengar till Föreningen Magasinet, att användas i Tornets anda. Nu är det dags att leverera!

Föreningen Magasinet har bjudit in lokala och ett par något mer långväga professionellt verksamma konstnärer som har skapat rumsliga gestaltningar och tillfälliga konstinstallationer i naturen längs den sjunkna vägen mittemot Norsesunds station. Besökaren följer en utmärkt stig i skogen som leder förbi konstplatserna. Konstinstallationerna är ljussatta och möjliga att utforska både på dag- och kvällstid.

Kärrlek pågår från 24 augusti tom 8 september. 
Vernissagen lördagen den 24 augusti kl. 19-21 med invigningsprogram kl. 20.30 med läsning, musik och performance från en scen i skogen. 

Läs mer på Facebook:https://www.facebook.com/events/821461115717068

För att besöka Kärrlek utöver angivna tider vänligen kontakta Föreningen Magasinet eller Helena 0705 49 80 18 

Medverkande konstnärer: Helena Marika Ekenger, Karin Flodhammar, Patrik Gunnar Helin, Leif Haglund, Greger Ståhlgren och Eva Wilms. 

Tack till Kulturföreningen Tornet och Lerums kommun för ekonomiskt stöd!